Ardından Muhtarlar ve Kamu Kurum amirlerinin katılımı ile düzenlenen veda yemeğinde Kaymakam Alper Taş, İlçeye veda etti.Göreve Geldiği ilk günden bu yana yaptığı projelerle Çanakkale’nin güzide ilçelerinden biri olan Bayramiç’te önemli çalışmalara imza attı. Turizmden eğitime, spordan sanata hemen hemen her alanda projeler yürüterek ilçede önemli çalışmalara imza atan Kaymakam Alper Taş’ın en akılda kalan projesi ise ‘Eğitimde 3 Model’ projesi oldu. yaklaşık üç yıllık görevinin ardından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şanlıurfa Vali Yardımcısı olarak atanan Bayramiç Kaymakamı  Alper Taş, İlçedeki kurumları ziyaret ederek veda etti.

Kurumlara Veda Ziyareti

Tayini çıkan Kaymakam Alper Taş, Yazı İşleri Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Özel İdare Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük, Tarım ve Orman Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Malmüdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Milli Emlak Şefliğini ziyaret ederek  vedalaştı. Kaymakam Alper Taş, ilçedeki görev süresi boyunca özen ve gayretle Bayramiç için emek harcayan bütün kurum personellerine teşekkür ederek, başarılar diledi.

Ardından  Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Cumhuriyet Savcıları Recep Uysal,  Ubeydullah Yılmaz,  Hakim Adilcan Canbolat,  Kurum amirleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ile Kaymakamlık personelinin  katılımı ile Bayramiç Öğretmenevinde  düzenlenen veda yemeğinde  Kaymakam Alper Taş, Eşi Gülnaz Taş ile birlikte veda etti.  Yemek programı Kaymakam Alper TAŞ' ın  bir konuşma yaparak veda etti. Kaymakam Taş, konuşmasının sonunda da helallik istedi. Veda konuşmasının ardından  program hediyelerin takdimi ile sona erdi.

Hülya Öz