31 Mart Yerel Seçimlerinde muhtarlık koltuğuna oturan Tahsin Tezgören, yaz başında Çınarlıya güzel bir sosyal mekan kazandırmıştı. Muhtar Tezgören, köylünün su sorununa da el atarak kısa sürede açtıracağı kuyu ile bu sorunu da çözüme  kavuşturacak.

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası göreve gelen Çınarlı Muhtarı Tahsin Tezgören, köylünün sorunlarını da çözüme kavuşturmaya başladı. Çanakkale Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde yar alan Çınarlı Köyünde sorunlar tek tek çözüme kavuşturuluyor.  Yaz başında  Köye bir sosyal mekan kazandıran yeni muhtar Tahsin Tezgören, bu kez de köyün en çok sıkıntı çektiği su sorununa el attı. Muhtarlığın imkanlarını kullanan Tezgören,  bir kuyu açtırarak soruna çözüm bulduç. Özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını tamamen ortadan kaldıracak su kuyusu açıyor.

Yapılan Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Çınarlı Köyü Muhtarı Tahsin Tezgören  “Yıllardır süregelen Çınarlı köyümüzün en büyük sorunu olan su sorunu için bugün hem muhtarlığımız hem de köyümüz için büyük bir gurur yaşadık. Köyümüzdeki su sorununu tamamıyla ortadan kaldırmak için muhtarlık imkanlarımız ile bugün sondaj çalışmamıza başladık. En kısa sürede değerli Köy sakinlerimize müjdeyi vermek istiyoruz. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Sizlerin de desteğiyle ve tecrübeleriyle daha güzel bir Çınarlı köyü ve Dardanos için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Cuma Deren