Özgürlük Parkında gerçekleştirilen sinema gecesinde adeta oturacak yer kalmadı. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen film için alanı dolduran izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı.

Yeşilçam’dan günümüze  komedi, dram ve macera dolu filmleri Açıkhava sinemasında vatandaşlarla buluşturan Çanakkale Belediyesi, Açıkhava sinema etkinliklerini bu yıl da sürdürüyor. Özgürlük Parkı, Barış Kafe ve Güzelyalı Halk Plajı'nda düzenlene sinema gecelerinde önceki akşam Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filmi beyaz perdeye yansıtıldı.

Yönetmenlik koltuğunda Atıf Yılmaz'ın oturduğu, başrollerinde Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Ahmet Mekin'in yer aldığı, 1977 yapımı dram türündeki sinema filmi, Çanakkale Belediyesi tarafından  Özgürlük Parkında Beyaz Perdeye yansıtıldı. Kavuşmayan iki aşığın konu aldığı filmi defalarca izlemelerine rağmen, sandalyesini alan onlarca Çanakkaleli, filmin beyaz perdeye yansıtıldığı alana geldi.  Yılları eskitemediği aşk filmini büyük bir ilgi ile izleyen binlerce vatandaş, kimi gençlik kimi ise çocukluk duygularını yeniden yaşadı.  Büyük bir ilgi ile izlenen filmin sonunda vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

Cuma Deren