AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Biga ilçesinde İÇDAŞ tarafından Şehitler parkı yanındaki alanda verilen ve 5000 kişinin katıldığı iftar yemeğine Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti İl Başkanı yeşim Karadağ, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan,  Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin ve protokol üyeleri ile birlikte katıldı.
 
İftardan önce masaları gezerek vatandaşlar ile sohbet eden Ramazan ayını kutlayan Grup Başkanvekili Bülent Turan” Masalarınızı ziyaret ettik. Elimizden geldiği kadarıyla Bigalımızın elini sıkmaya çalıştık. Gördüğümüz bir tablo var, bizi onurlandıran gururlandıran zengini, fakiri, valisi, kaymakamı, genci yaşlısı, kadını, erkeği herkes bir sofra etrafında aynı çorbaya kaşık sallıyor, aynı zeytini yiyor aynı masada besmele çekiyor.
 
İstiyoruz ki ülkemizin her tarafında doğusundan batısına batısından kuzeyine güneyine bu tür sofralar kurulsun, kardeşlik daim olsun huzur bereket istikrar her zaman olsun istiyoruz. Bir derdimiz var bu ülkede beraberlik Biga’nın bu dostluğu Çanakkale’nin bu fotoğrafı tüm Türkiye’ye örnek olsun. Bu sofraya baktığımızda belediyesinden valisine vekilinden muhtarına zengininden fakirine herkes aynı sofrada bu çok kıymetli bir şey dünya da etrafımıza baktığımızda çok az sayıda ülkede bu var ben tekrar oruçlarınızı tekrar ramazanınızı kutluyorum” dedi.
 

 


Kaynak: Boğaz Gazetesi