Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt, Balıkesir’de bazı temaslarda bulundular. Sit alanında bulunan Lapseki’de Hizmetlerin genişlemesi için yapılan çalışmalar için Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğünü, Lapseki’de yapılan yatırımlara destek istemek için ise Güney Marmara Kalkınma Ajansını ziyaret eden Başkan Eyüp Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt, Lapseki’deki gelişmeler hakkında iki kurum müdürüne de bilgiler verdiler.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt,  Balıkesir’de bazı temaslarda bulundular. Başkan Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Bozkurt’un ilk durağı ise Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü oldu. Ziyarette   Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı'yı makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Büyük bir bölümü sit alanı üzerine kurulan Lapseki İlçesinde yapılacak çalışma alanların daraldığı, artık kabına sığmayan Lapseki İlçesinde destek isteyen Başkan Eyüp Yılmaz Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı'ya çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı'yda Başkan Eyüp Yılmaz’a teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt,  Balıkesir ziyaretinde bir diğer durağı ise Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMK) oldu. Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili  Murat Ateş'i makamında ziyaret eden Başkan Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Bozkurt, Lapseki’deki Çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Son yıllarda yapılan yatırımlarla Çanakkale’nin parlayan yıldızı olan Lapseki’de hayata geçirilen Lampsakos’tan Lapsekiye projesi ve hayata geçecek olan diğer projeler hakkında bilgiler vererek çalışmalar için destek isteyen Başkan Eyüp Yılmaz, ayrıca verilen desteklerden dolayı da Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili  Murat Ateş’e teşekkür etti. Ateş’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt’a teşekkür etti.
 
Şerife Erdem